Ruimtes lijken groots dankzij 120x30 tegels

Keramische tegels in een groot formaat dragen bij aan een algeheel gevoel van ruimte. De oppervlakte doet heel rustig aan en niet in de laatste plaats omdat er relatief weinig voegen nodig zijn. Het gebrek aan onderbrekingen draagt ook nog eens enorm bij aan de luxueuze uitstraling.

Daarbij komen de verschillende series op een groot formaat nog beter tot hun recht. Ze liggen uitvergroot aan uw voeten waardoor het design floreert. De keramiek tegels hebben dan letterlijk de ruimte om het verhaal achter het ontwerp te vertellen. Van levendige lei- en natuursteentexturen tot niet van echt te onderscheiden houtpatronen.

De superformaten zijn verkrijgbaar in de volgende series:

Noir Beige & Gris Belge

NOIR BELGE GRIS BELGE

Het speciale formaat van 120x30cm vraagt om een aanvullend legadvies. Zoals u weet kennen keramische tegels in het algemeen vaak een lichte bolling. Deze bolling wordt getoetst en valt ook in het geval van Mirage ruim binnen de toleranties.

Echter, doordat de zijden 120x30cm zo’n lengte overbruggen zijn de uiterste waarden minder mooi te combineren. Dat betekent concreet dat wij een halfsteensverband afraden. Bij dit verband liggen de uiterste waarden het dichtst bij elkaar en dat levert niet het beste beeld op. Een 1/3 verband is veel gelijkmatiger én mooier.

Klik hier voor meer verwerkingsadvies.