Alles over het exclusieve merk Mirage

Mirage ontwerpt en produceert keramische vloeren en gevelbekleding voor commerciële, publieke en residentiële ruimten. Al meer dan 40 jaar, en actief in meer dan 130 landen over de hele wereld. MBI De Steenmeesters is exclusief distributeur van dit hoogwaardige merk in Nederland.

Mirage staat garant voor stabiliteit en betrouwbaarheid

Dankzij solide expertise en vakkennis is Mirage in staat om keramische oplossingen te bieden die ieder ontwerp naar een hoger niveau kunnen tillen. De professionele medewerkers van Mirage leggen de focus op de nieuwste trends en zijn constant bezig met innovatief onderzoek.

Missie en visie

Mirage verbindt een unieke erfenis van kennis, vaardigheden, passie en efficiëntie om de beste designs te ontwerpen, hoe groot het project ook is. Mirage representeert de excellente kwaliteit van Italiaans keramiek, die over de hele wereld bekend is geworden onder het ‘Made in Italy’ label. Mirage voldoet aan de behoeften van ontwerpteams, architecten en retailers, welke zij kunnen ondersteunen tijdens het delicate proces van idee tot project.

Blader door onze online brochure voor het volledige assortiment keramische tegels van Mirage, klik hier.

keramische-tegel-tuin