Bezoek een Mirage Specialist

Voor het beste beeld kunt u één van onze Mirage Specialisten bezoeken voor een bezichtiging. Hieronder kunt u een Mirage Specialist bij u in de buurt vinden.

Onze Mirage Specialisten hebben zich volledig gespecialiseerd in exclusief keramiek. Hier worden de nieuwste producten als eerste gepresenteerd en is zeer hoge mate van kennis aanwezig van al onze producten. Van onze Mirage Specialisten mag u de hoogste service en kennisniveau verwachten.

Jacbos Sierbestrating
Wij hebben één van de grootste (3500m2) en fraaiste showtuinen op het gebied van sierbestrating in heel West Brabant. U vindt er werkelijk alles om uw tuinideëen werkelijkheid te laten worden.

Adres: Laguitensebaan 49, 4891 XR Rijsbergen
Telefoon: 076-5962069
Website: www.jacobssierbestrating.nl

Jeroen van de Rakt
Sierbestrating en Grondwerk. Van ons kunt u de vertrouwde kwaliteit en de laatste trends verwachten. Heeft u moeite met het maken van een juiste keuze? Wij geven u graag deskundig advies.

Adres: Rondweg 14A, 5825 HV Overloon
Telefoon: 06-53739878
Website: www.jvdrakt.nl

Postmus Sierbestrating
Tuinontwerp, tuinadvies, tuintegels, tuinmeubelen en nog veel meer. Bij Postmus Sierbestrating bent in aan het goede adres voor uw tuin!

Adres: Voorschoterweg 6a, 2235 SH Valkenburg
Telefoon: 071-4013444
Website: www.postmus-sierbestrating.nl

Van Liempd Bestratingsmaterialen BV
U vindt hier bestratingsmaterialen voor iedere situatie. Ons verkoopteam staat dagelijks voor u klaar voor vakkundig advies op het gebied van bestrating. Onze grote showtuin is vrij toegankelijk.

Adres: Europalaan 85, 5481 JD  Schijndel
Telefoon: 073-5494120
Website: www.bestratingsmaterialen.nl


Let erop dat u hierbij de originele producten geleverd krijgt, zoals vermeld in onze brochure.  De verpakkingen zijn altijd duidelijk herkenbaar van MBI en gelabeld met de juiste productnamen. Zo weet u zeker dat u de MBI kwaliteit geleverd krijgt.