Unieke designs

De keramische tegels van Mirage worden geproduceerd met de meest hoogwaardige technieken. Dit resulteert in zeer intense kleuren. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen van Mirage ontstaat een natuurlijk uitziend en levendig terras.

Kras- en stootbestendig

Keramische tegels zijn 'gebakken' en hebben daardoor een keihard oppervlak. Het is vrijwel onmogelijk dat er krassen op komen, want keramiek is niet alleen kras- en stootbestendig, maar ook slijtvast.

Service

U kunt altijd contact opnemen met ons gerenommeerde en landelijke dealernetwerk. Zo is er altijd een gespecialiseerd team dat u kan bijstaan met mogelijke vragen. Klik hier voor één van onze professionele dealers bij u in de buurt.

Anti-slip

Keramiek is vorstvast en heeft onder alle weersomstandigheden een hoge stroefheid. Ideaal voor dat typische Nederlandse natte weer. Keramiek van Mirage is tevens geschikt voor strooizout, dus u loopt geen onnodig risico en u kunt blijven genieten van uw terras, zelfs tijdens ijs en sneeuw.

Kleurvast

Keramiek van Mirage is oersterk, UV bestendig en kleurvast, dus als u een kleur uitkiest en keramiek in uw tuin laat leggen, zal uw terras er jaren later nog precies hetzelfde uit zien. Het is door en door geproduceerd (indien de tegels gezaagd worden, dan is de kleur die u ziet gelijk aan de kleur van de rest van de tegel).

Onderhoudsarm

Keramiek is zeer onderhoudsvriendelijk. Er vormt zich minder snel groene aanslag of schimmels en het laat zich gemakkelijk wegvegen. Uw terras ligt natuurlijk wel buiten, dus u kunt nooit helemaal aan onderhoud ontkomen. Maar keramiek is vlek- en zuurbestendig, dus geschikt voor vrijwel alle schoonmaakmiddelen.

Maatvast

U zult niet voor nare verrassingen komen te staan! Uw keramische terras is maatvast en kan niet uitzetten of krimpen. Kortom: eenmaal gelegd, blijft uw terras mooi.

Garantie

Om aanspraak te maken op garantie moet u uiteraard voldoen aan de bijgeleverde leginstructies. Het is zeer belangrijk dat u deze instructies nauwgezet opvolgt om optimaal van uw keramische terras te kunnen genieten. Op verborgen gebreken heeft u 5 jaar garantie.

Milieuvriendelijk

Mirage produceert op een duurzame manier innovatieve en eersteklas keramische producten met respect voor de mens en het milieu. Mirage respecteert en waardeert het klimaat.