Design & Kwaliteit


Italië is het land van stijl. De keramische producten van Mirage onderscheiden zich in design en kwaliteit. De exclusieve designs zijn oogstrelend, van subtiel tot uitbundig. U kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud. Keramiek is gegarandeerd kleurvast én slijtvast.

NaMe is veel meer dan een keramische tegel; het is een authentieke verzameling van steensoorten met een indrukwekkende keuze aan designs.

 


Sfeerfoto’s Nordic Style
Lumnezia, Nightfall, Overcast & Swiss Grey

Lumnezia


Graniet steen vanuit het Graubünden gebergte in Zwitserland. Bevat een rijkdom aan mineralen en dat is het kenmerk van deze verfijnde steen met extreme gevarieerde lijnen.

keramiek exclusieve tegels

Nightfall


Kwartskorrels afgewisseld met intens zwart om perfectie te onderstrepen. Een onderdompelde blik, met een diep, mat oppervlak dat het licht lijkt vast te leggen. De perfecte achtergrond voor een moderne Scandinavische stijl.

Overcast


De perfecte mix van kwartsiet vanuit heel Europa. Glanzende korrels en verfijnde details creëren prachtige contrasten en kunnen zich aanpassen aan elke situatie. Oneindige details markeren het karakter van dit steenoppervlak, waardoor de identiteit wordt vergroot.

Swiss Grey


Graniet steen vanuit het Ticino gebergte in Zwitserland. Wordt rijkelijk gebruikt in de lokale stedelijke architectuur. Het originele design en de twee-kleurige korrel biedt enorm potentieel voor zeer gevarieerde toepassingen.

 


Sfeerfoto’s Mediterranean Style
Ocean Grey, Jura Beige & Bourgogne

Ocean Grey


Granietsteen vanuit de beschermde steengroeven in de Sindh-Karachi regio in Pakistan. Een zeer zeldzaam type steen met een verfijnde kleur en unieke details.

Bourgogne


Leisteen gewonnen uit Burgundy, Frankrijk. Deze steen is warm met geraffineerde nuances, welke gekenmerkt wordt door sierlijke en delicate steenaders.

Jura Beige


Kalksteen vanuit het hart van Beieren, Duitsland. Een warme gekleurde steen met een elegant, maar eenvoudig design. Het kleine reliëf dat op het oppervlak zichtbaar is, voegt de extra aantrekkingskracht toe.


Sfeerfoto’s Universal Style
Gris Belge & Noir Belge

Noir Belge


Kalksteen gewonnen uit België. Bevat een schat aan kleine fossiele fragmenten en andere insluitsels die duidelijk zijn sedimentaire aard aantonen. Leverbaar in verfijnde Scandinavische kleuren, waarbij deze zwarte variant een bijzondere elegante optie biedt.

Gris Belge


Kalksteen gewonnen uit België, van dezelfde oorsprong als de kleur Noir Belge, gekarakteriseerd door kleine fossiele fragmenten en andere insluitsels. De grijze kleur maakt deze Gris Belge extreem subtiel en veelzijdig.